VI HAR REDSKAPENE OG MASKINENE DU TRENGER

Torp Utleie AS ønsker både næringsdrivende og private velkommen som kunder. Vi er et selskap som satser på utleie av blant annet gravemaskiner, lifter og traktorer.

våre produkterta kontakt

VÅR HISTORIE

Torp Utleie AS er et selskap som satser på utleie av maskiner og utstyr. Utleievirksomhetens målgruppe er både næringsdrivende og private. Vi holder til i Torp Maskin AS sine lokaler sentralt i Vestfold midt mellom Tønsberg, Holmestrand og Horten. Vi ligger 1,5km fra avkjøringsnr 33 på E-18, kopstadkrysset.

Våre priser er meget konkurransedyktige. For kunder med et kontinuerlig behov for utstyr, inngår vi gjerne en rammeavtale som sikrer gunstige vilkår. Vi strekker oss for å etablere et langsiktig samarbeid.

Noen fordeler ved å leie :

  • Man frigjør kapital
  • Man vet nøyaktig hva man skal betale
  • Ingen uforutsette utgifter
  • Man leier når man trenger det, slipper død kapital når maskinen ikke er i bruk
  • Man konsentrerer sin virksomhet om sin kjernekompetanse

Denne hjemmesiden er utarbeidet for å kunne presentere produktene vi leverer, samt være en informasjonskanal vedrørende tekniske data, enkelte priser osv. Vi forsøker å til enhver tid få oppdatert sidene med det siste utstyret, men ofte kan vi også levere produkter utover det som er med på vår nettside. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du ikke finner.

Våre åpningstider er hverdager: 07.30 – 16.00, torsdager: 07.30 – 18.00. Vi har stengt på lørdager

Vi tar forbehold om prisendringer og evt informasjonsfeil som måtte forekomme på disse nettsidene. Ta kontakt for uforpliktende tilbud, du vil bli positivt overrasket over våre priser.

Sjekk også ut Torp Maskin AS sine nettsider, dersom du har er ute etter traktorer og tilbehør, reservedeler, landskaps- og skogsmaskiner, snøutstyr og så videre.

NOEN AV KUNDENE VÅRE SIER

HAR DU SPØRSMÅL TIL OSS?

Send oss en melding, så skal vi svare så fort vi får til!